Objavi ovaj tekst na 
Da li ste trudni ili imate bebu?
Unesite termin porođaja ili datum
rođenja vašeg bebca i pratite njegov
razvoj iz nedelje u nedelju.
Ostavite komentar
Muško sam, i bojim se da imam polni odnos sa ženom jer je u drugom stanju. I ako čitam sve pozitivne stvari o seksu u trudnoći, bojim se da nešto ne pođe po zlu.
Zdravo :-) Imam jedno pitanje , vo 9 nedela sum no nekolku pati iskrvarev i momentalno mi e preporacano samo lezenje vo krevet. Dali e dozvolen orgazmot ? Dali ke mu nasteti na bebeto ? Nekoi iskustva ??? Samo da napomenam deka plodot e super no krvni sadovi mi se ispukani pa predizvikuvaat... Čitaj dalje
imali smo odnose od pocetka trudnoce pa sve do kraja ,seks fantastican ,o orgazmima da ne govorim ,imamo bebu od 7 meseci ,ja sam toliko podivljala i toliko imam zelju za sekson mislim da bih mogla satina ,po nekada se osecam kao da se muz porodio a ne ja :-D muz me zove "rodeo " :-D
Svi komentari 16


Majčino mleko je čarobno i ne može ga ni jedna druga supstanca zameniti. Ali, ono nema samo benefite za bebu već i za majku. »
Jeste li se ikad zapitali kako dojenje tokom jednog hranjenja u stvari izgleda? »
Svi kovid pacijenti Dečije bolnice u Beogradu su stabilno »
Veći broj dece s težom kliničkom slikom u odnosu na mart i april je posledica veće rasprostranjenosti virusa među mlađom populacijom »