Upoznajte ovu hrabru mamu koja je, uprkos borbi s koronavirusom, na svet donela tri zdrave bebe

Pročitajte detaljan opis svih faza prirodnog porođaja od ulaska u porođajnu salu... Kako počinje i kako teče prirodan porođaj...
Saznajte kako beba čuje u stomaku, šta vidi oko sebe, koji mirisi i ukusi joj prijaju i kako oseti dodir...

Neinvazivni prenatalni test je daleko pouzdaniji i precizniji nego bilo koja standardna procedura provere poput skrining testova, krvnih analiza i ultrazvuka.

Pogledajte zašto eksperti preporučuju VERIFIED ® 3.0 prenatalni test

Nošenjem maske pokazujemo da smo odgovorni i da nam je stalo do zdravlja trudnica

Koliko često trudnice treba da piju vodu, koja količina se preporučuje, da li kafa, čajevi ili sokovi mogu da zamene vodu...
Sve trudnice uživaju u svojoj trudnoći. Međutim, sa trudnoćom dolazi i serija previše ličnih i radoznalih pitanja, dodirivanja stomaka, komentara o kilaži i veličini grudi.

Pročitajte savete ass. dr Radomira Aničića koji će vam pomoći da imate lakši i brži porođaj

 
Obratite pažnju da je voda prijatna (da nije prehladna ili u bazenu pretopla), da postepeno ulazite u vodu i privikavate se na njenu temperaturu
Kakve benefite donosi steznik, kako da izaberete steznik koji baš vama najviše odgovara...
Krvarenje je najobilnije tokom prvih par dana nakon porođaja, nakon čega se postepeno usporava. Evo šta je još važno da znate o krvarenju nakon porođaja.

Sve češće u Srbiji slavimo i radujemo se roditeljstvu još tokom trudnoće

 

Celulit se u trudnoći javlja zbog nedovoljno kretanja, nepravilne ishrane, zbog hormonskih promena, ali i zbog pojačanog lučenja adrenalina
Zaista nesvakidašnji snimak zabeležile su kamere ispred porodilišta
Da li je normalno da imam teškoće sa spavanjem i kako da lakše zaspim. Koji je položaj najbolji za spavanje u trudnoći i da li mogu da povredim bebu ako spavam na stomaku.
Majčino mleko je čarobno i ne može ga ni jedna druga supstanca zameniti. Ali, ono nema samo benefite za bebu već i za majku. »
Jeste li se ikad zapitali kako dojenje tokom jednog hranjenja u stvari izgleda? »
Svi kovid pacijenti Dečije bolnice u Beogradu su stabilno »
Veći broj dece s težom kliničkom slikom u odnosu na mart i april je posledica veće rasprostranjenosti virusa među mlađom populacijom »