Komentari za tekst "Prva menstruacija nakon porođaja i šta očekivati"

Komentara
37
Ostavite komentar
Ja sam dojila bebu a prvu menstruaciju sam dobila nepuna 2 meseca od porođaja tako da stvarno nema pravila. Obilna je kao i ranije ali su bolovi daleko manji.
prvu menstruaciju sam dobila 2 meseca posle porodjaja, sada vec dobijam 3 za redom normalno na 26 dana, ali je jako obilna, nije kao pre trudnoce. Pre je trajala 4, 5 dana i nije bila obilna, sada mi traje duze i jako puno krvarim pogotovu prva 2 dana menstruacije. Da li je i Vama obilna menstruacija? brinem se, ne znam da li kod ginekologa...
Drage majke,
Dobila sam nakon 7. mjeseci od porođaja, još uvijek dojim bebu... Zaista nema pravila
Pozdrav, beba mi ima 9 nedelja. Doji, ali ja sam dobila menstruaciju pre 2 dana. Čini mi se da je od tada nervoznija i ne može lako da zaspi. Da li neko zna da li je menstruacija uzrok tog njenog ponasanja i kako sam dobila tako brzo menstruaciju a dojim bebu?
(Inace na prvoj mesecnoj kontroli beba je napredovala 1.200g i dobile smo pohvalu obe od strane doktorke, sto znaci da je mleka imalo dovoljno)
Добро јутро, ја сам хтела да питам да ли има нека жена искуства да није добила 19 месеци после порођаја? Мој бебац има 19 месеци и још га дојим, али нисам још добила.
Kako bilo koja od vas ocekuje da vam se ovde kaze da li je nesto normalno ili ne. Sve moze biti normalno, a moze i upucivati na neki problem. To jedino sme i moze da vam kaze ginekolog nakon pregleda. Sad ja nekome ovako na sajtu kazem "normalno je bre, moja komsinica isto tako, sve joj super". a ono rak ili sta vec... Idite lekaru kad imate nedoumicu ili problem!
Dobar dan dobila sam prvu mestruaciju pre mesec ipo dana dojim bebu koja ima mesec dana ali ovog meseca nisam dobila pa me zanima da li je to normalno .
Beba ima mesec a vi dobili menstruaciju pre mesec i po? Šta sve nećemo ovde pročitati...
Verovatno nikome nije jasno šta si mislila napisati. Dobila si menstruaciju dok je beba još bila u stomaku?
Zdravo potreban savet dobila sam 2 12 pa sada opet 26 12 😐
Sta je tu sporno, dobila si na 24 dana.
Zdravo mame,ovaj mesec sam prvi put dobila menstruaciju posle porodjaja koja mi traje vec 9 dana,da li jos nekoj mami toliko dugo trajala ili samo meni? jel trebam da posetim ginekologa ?
Pozdrav.Porodila sam se 18.11.2018 dojim bebu, imala sam prvu menstruaciju u januaru i drugu u februaru. I posle toga nisam dobijala.Uradila sam i test koji je pokazao da nisam trudna,a i bhcg sam izvadila isto je pokazalo da se ne radi o trudnoci.Sad me zanima jel je to normalno da se prekine menstruacija?
porodila sam se 7.12.2018
evo prva menstruacija tacno posle 3 mes a dojim. ne znam da li je to normalno
Pozdrav. Porodila sam se 28.1.2018. i dojim jos uvijek a i nemam i menstruaciju. Zar nije malo previše 11 mj.?! A nisam ni trudna 😲
Porodila sam se decembra,dojim bebu,prvu menst. sam dobila 2.8. evo 21.9. drugu nisam dobila.Da l se susrela neka mama sa tim?
Zdravo ...Porodila sam se 23.06.2018 prirodnim putem ,prvu menstraciju sam imala 3 avgusta a drugu jos nisam dobila , da li je normalno da mi kasni ili ?
Porodila sam se 23.06.2018 imala sam prvu menstruaciju 3 avgusta a drugu jos nisam dobila ...Da li je u redu
Nakon prvog porodjaja,tacno sest meseci.
Sada nakon drugog pet i jos je nema..
Prvi ciklus sam dobila 42. dan od porođaja. Inace beba sisa
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Kokosovo, pirinčano, sojino, bademovo mleko roditelji ne bi trebalo da daju deci mlađoj od pet godina »
Puno je različitih mišljenja o bebama i načinu njihovog uspavljivanja »
Da li bebu treba kupati svaki dan i da li je poželjno koristiti šampon, sapun ili kupku… »
Vrlo je malo teških i smrtnih slučajeva od posledica kovida-19 među decom i adolescentima »