Komentari za tekst "Komšinice, vaš savet nije dobrodošao!"

Komentara
6
Ostavite komentar
Uhhh sto mi je ovo sve poznato, samo kada se setim. Svi se odjednom prave pametni i svi sve znaju najbolje. More dok sve lepo ne oteras u tri lepe nece se smiriti.
Ko ne ferma beskorisne savete okoline inace, nece imati problema ni kada postane mama :) Jedno veliko IGNORE i nema da vas boli glava.
Rodi mu sestru... a ne znaju nista o meni, o nama i ne znaju da mozda ne zelimo vise dece, da je to nas izbor, da zelimo da uzivamo u detetu, a ne samo da stancamo kao masine bebe i da se ne brinemo o njima, kao velika vecina ljudi koje poznajemo, koji samo znaju da odvedu decu na sportice i gluposti, a nisu ih zagrlili mesecima, ne idu sa njima ni u parkic i generalno ne gledaju ih... i svasta bih im jos rekla, a najvise da to nije njihova briga...
Ovi na ulici nisu problem, problem nam je baka koju niko nista ne pita a ponasa se kao da je ona majka. 24h dnevno deli savete, prica kad dete da se hrani, kad sta da obuce. Sad mu daj da jede pa posle mleko pa obuci ga za setnju ili ga nemoj obuci toliko... Saveti 24 h dnevno a niko ih ne trazi niti pita. Razmisljam gde da kupim selotejp onaj sto siri :)
Svaka čast za tekst! To je čest slučaj gde mame ne traže savet, ali okolina mora da se umeša i da se prave pametni.
Najvise me nervira kad uzmem dete ili ga drzim u rukama a neko vice "pazi mu glavu!". Kao da ja nemam osecaj kako da drzim svoje dete.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Mame su se u okviru Frutek avanture odmorile, ali i edukovale »
Ovo bi mogli da bude neki super kul recepti koji će vašim mališanima zaokupiti pažnju »
VIDEO: Beba prvi put čula mamin glas, a njena reakcija je preslatka »
Objasnite mališanima da petarde nisu igračke i da mogu da im ostave trajne posledice... »