Komentari za tekst "Bebac mame: U porodilištu sam plakala sve vreme"

Komentara
4
Ostavite komentar
Moja curica ima skoro 5 godina, decu obozava tako da nece biti problema. Ima svoju sobu gde sama spava i zna da je ja ne mogu uspavati zbog bebe.. tako da je svesna i sama se uspava oko 21h. Brine me jedino sto znam kakva je a moj muz smotan. Moje dete pored mog muza ce doruckovati bombone, rucati bombone i vecerati bombone 😂😂😂 mene samo brine kako ce jesti 😁 jer ja zabranjujem slatkise i to je na minimum. Inace me nista ne brine, dovoljno je svesna.. ali verujem da ce mi nedostajati.. ali boze moj.. i to se mora preziveti.
Ja sam ostala 8 dana u bolnici nakon poroda, i svaki dan sam plakala jer mi je falila moja djevojcica, sestrice su me stalno smirivale a i ukucani, kad bismo pricali mobitelom stalno su govorili odmaraj i ne brini nista njoj ne fali al ja znam da sam joj ja falila, jedva je cekala da izadjem. Kad sam izasla i ugledala ju, a ona vrisnula MAMAAA, srce mi je zamalo puklo.
Ne pamtim da sam toliko plakala kao u porodilistu,kad sam drugo radjala. Neprestano, nisam mogla da govorim. Inace sam imala i postporodjanu depresiju i prvi put ali drugi me je dotukao,pogotovo sto je tako pocelo
Planiram da uzmem apartman u porodilištu, pa da svo 4 budemo zajedno.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da li ste se nekad pitali kako su žene koje nisu mogle ili htele da doje hranile bebu pre pojave adaptiranog mleka? »
Peticija pokrenuta za bolju brigu o zdravlju žena »
Već u prvim danima se kod bebe može primetiti postojanje ovog problema »