Komentari za tekst "Šta spakovati za letovanje sa bebom?"

Komentara
12
Ostavite komentar
Bravo za podrsku, sve je na mestu, mozda bih dodala za bebe krevetac koji se lako sklapa i rasklapa😊
mi cemo uskoro polako krenuti ka Bosni iz Svedske.. preko 2.000 km.. prvi put da idemo sa autom tako daleko sa bebcom. Ali sve moje drugarice kazu iz iskustva da ce biti sve u redu.. malo naporno za bebca ali polako.. samo cesto stajanje. Pozdrav svim mamama i divnim bebcima :)
Od koliko vremena beba moze na more?
I na moru se radjaju bebe i žive tamo, ne vidim jedan razlog za postojanje nekog ograničenja tipa od koliko naše bebe iz unutrašnjosti mogu na more. Bebe mogu a pitanje je koliko su roditelji spremni da idu s bebom ili ne.
Prva dva meseca nikako, kasnije se dogovorite sa pedijatrom. Bebe koje nisu rodjene u tom klimtaskom pojasu imaju povecan napor da se aklimatizuju.
Gde mogu naci specijalne pelene za vodu?
Ima ih u svakom DM-u, Lilly-u
Aksa u Bg-u
podrzavam g-dju Snezanu Tisma i molim vas da malo pisete i o nezi malo starije dece od 2 godine.Redovno vas citam i pratim i stvarno vam je sajt super
Dragi Bebac,
vaš sajt je sjajan i koristan, redovno ga posećujem...već nekoliko godina. Ali, naša deca rastu :) i sve je manje odgovora na pitanja roditelja dece starije od godinu dve dana, koja mogu naći na vašem sajtu. Predlažem da za nas, vaše verne čitatelje proširite malo sajt sa nekom rublikom o predškolskoj deci ... npr "detac", pa onda o školskoj ...i rastete zajedno sa nama i našom decom.
Veliki pozdrav
Sneža
Hvala, mislila sam da sam spremna za putovanje, ali sam od vas dobila jos nekoliko predloga o kojima nisam ni razmisljala.
Odlicno!Veoma sam zadovoljna ovim brojem,jer smo bili u dilemi kako da se organizujemo za putovanje prvi put imamo priliku ici na duze putovanje i saznala sam dosta stvari kako spakovati sve sto je potrbno.Hvala vasa Vanja
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Svetski dan dece obolele od raka obeležava se širom sveta »
Neko je negde rekao i hvala mu: Da bi se istinski volelo, treba odrasti do deteta »
Šta se krije iza već ustaljene navike da cepamo majice novopečenim tatama? »
Njegova objava je zapravo poruka svim očevima, a za kratko vreme prikupila je više od 68 hiljada „lajkova“ i 56 hiljada „šerova“ »
Dešava se da bebe odmah u porodilištu budu napuštene »
Neke stvari su po prirodi prolazne i ne treba se prepustiti uverenju i stihiji »
Pogledajte sa čime su povezani kontakt ,,koža na kožu” i rani podoj kolostrumom... »
Evo saveta kako da vam noćni podoj bude lakši »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledam majku...